Värsta lyxen..

Imorgon får jag tillfälle att köra tisdagseliten! Helt underbart..ser fram emot det. Början av veckan, det kliar i kroppen av tränings- (body combat) abstinens. Johanna är sjuk så hon behöver vila sig lite i veckan. Vi har 6 tillfällen på med den här releasen kvar, låt oss göra det bättre än bäst! Syns imorgon hoppas jag. /Ida

Nedräkning till mission impossible

Då har du bara 8 tillfällen kvar att köra body combat 44. Avslöjandet av den nya releasen kommer när du minst anar det. Torsdag vecka 37 är det release av Body Combat 45 "Mission Impossible". Vi syns ikväll ingen vila ingen ro! See ya! /Ida

Måndagscombat

Hoppas att helgen har vart fantastisk och att träningsvärken har börjat släppa :) I morgon, måndag 17.30 bjuder jag på en extrainsatt combat istället för aerobic dans...be there! :D

Woohooo Torsdag!!!!

Är inte torsdag den BÄSTA dagen i veckan? Har du laddat mentalt för dagens utmaning? Äntligen 90 minuter Favvo Combat med våra FAVVO deltagare (combateliten is the best!) Vi syns utvilade och taggade kl. 18.30 på nJoy ikväll:-)! Glöm inte att miniklubben håller en kvart extra öppet för er bara för idag. See ya/Ida

Ny period

Hej! Denna vecka får ni vara uppmärksamma på att vi kommer in i en ny period på sommarschemat. Det är viktigast för oss är att lördagscombaten har kommit tillbaka och vi börjar teama igen nu på torsdag. Yeeej!! Och vi kickar igång våra teamtorsdagar med 90 minuter Body Combat! "Pleasure to Pain" i dina favorit träningskläder! :)Vi kommer även att ha en utmaning, med ett fint och smart pris! :) Don't miss it! Jag kan rekomendera att ha onsdagen som en vilodag så att ni inte har någon träningsvärk överhuvudtaget på torsdag :)för 90 minuters passet kommer att bli helt galet!! Men i morgon är det tisdag och för er som inte va med sist får också provsmaka på specialpasset i en låt idag :) Ni som var med sist, Rock it! Vi ses imorn taggade som tusan och kör hårt! Höstschemat kommer gälla from v.37. Och då hoppas jag att ni kommer att få några positiva överaskningar :)

Utveckling!

Laddad klass igår tror jag. Härligt med så många nya, Johanna sa 7 st. Eliten växer för varje klass! Hoppas ni känner hur ni utvecklas för varje vecka i er träning. Dagarna rinner iväg och torsdagen är på ingående. Imorgon börjar nedräkningen till nytt program. Det händer ganska mycket nu i slutet av augusti och början av september.

Happenings!

19 augusti kl. 18.30 90 minuter Favvo Combat i dina favvo kläder, det du känner dig snyggast och bekvämast i när du tränar. Låtarna är en fantastisk mix av dina och våra favvo och önskelåtar. Månadens utmaning!

28 augusti, en lördag, kommer Robin och Pernilla från Magasinet i Enköping att köra Body Combat med er kl.10.00 då både Johanna och jag är på utbildning.

4 september, en lördag, åker Johanna och jag på Les Mills Super Saturday. Combat 10.00 är denna lördag inställd pga. utbildning. Det är då vi ska få det nya programmet bc 45. Sen får du ivrigt vänta i ungefär 14 dagar innan vi har en super release, vi återkommer med tid och dag.

13 september starta nJoys Hötsschema!!!! Wow så grymt det kommer att bli! Kommer att släppas under vecka 35-36

En nyhet är att ni nu oxå kommer bli pumpelit eller hur??:-). Jag gick grundutbildningen för Body Pump i helgen som va och kommer nu oxå börja instruera i det. Godkänd blev jag med andra ord, puh! Utveckling, utveckling förändring och variation är det som ger mest när det gäller träning. Har du aldrig provat en Body Pump välkommen på ett pass. Body Pump är styrketräning i grupp där du själv väljer din viktbelastning och tillsammans jobbar vi igenom dem stora muskelgrupperna i kroppen till grym musik och tokigt härliga övningar. rekomenderar max 3 pass i veckan samma som Body Combat. Glöm inte att alltid försöka ha en dag då du vilar vilket kan innebära att ta en promenad umgås med nära och kära, yoga mm.

Långt inlägg idag! Glöm inte att ni är magiska! See ya imorgon underbara deltagare!

Kolla in sidekicken nedan..hmm!


Super!

Vilket gäng, vilket ös! Ni va riktigt peppade idag! Gillade ni bonuslåten? Om ni gjorde det som vet ni vad ni har att vänta torsdagen den 19 augusti, 90 minuters combat! Be there!

Tack för en superbra klass eliten!


Ass Kickers!!

Imorn är det tisdag och Body Combat som vanligt, ni vet ju att en 90 minuters special närmar sig. Första team-torsdagen kickar vi igång med en 90 minutare, bara för att :) Men visste du att om du kommer i morgon så smygstartar vi med en låt...men berätta inte för någon ;)

Jag har verkligen längtat efter tisdagen, för det är på tisdagar man sätter ribban för veckan, gör man ett riktigt bra pass så blir veckan fab!

Morgondagens fokus - Guard!!
Tappar du guarden så kan du tappa annat också..

Ladda!

Torsdag imorgon! Ladda mentalt redan nu. Hoppas ni återhämtat er bra från igår, såg ut som Johanna kört hel slut på er. Skön känsla i kroppen efter träning eller hur? Imrogon kmmer jag tagga på ordentligt sen bär det av på Body Pump utbildning över helgen för min del..ska uppdatera allt eftersom. Ni förstår att nu kommer ni bli combat och pump elit:-) Syns imorgon! / Ida

Fullt blev det!

Ni är fantastiska! Fullt ös på ett fullt pass! Vi hade 4 nya med oss idag också, va roligt det är med nya deltagare också! :)
Roligt att se att så mpnga har kommit tillbaka och igång igen :)

Vilken energi ni gav mig idag, va had ni ätit kan man undra ;)
Ses på torsdag!

Full närvaro?

Idag är det dags igen och många har kommit igång och jobbat efter semestern, lägg i en växel till och träna comat idag tycker jag...om vi inte har fullt idag vill jag att vi alla hjälps åt nästa tisdag. Det vore awesome!! :)

Ses ass kickers!

RSS 2.0