Superelit sa hon

Ja, hon kallar er för superelit och jag kan nog hålla med när jag har sett er från golvet också :) Men jag såg dock något jag inte sett uppe från scenen så ni ska få lite tips på tisdag. Vilket gäng, jag hoppas vi får vår teamtorsdag i höst också !!

Favoritpasset, hur långt ska det bli? Spännande!

Nu är det dags att fylla på kroppen för att sedan gå på pump, see ya!!

Nedräkning

Wow! Vilket pass det va igår. Combat i andra andningen, jag har träningsvärk i hela kroppen idag, har du? Helt fantastiskt jobb av er och vilken underbar energi ni har Elit. Nu är det inte många pass kvar med Body Combat 44. 12 pass till Johanna och jag åker på Super Saturday och får köra BC 45 med Dan. Men innand ess är det bara att se fram emot den 19 augusti 18.30 då är det "Favvo Combat". Börja redan nu att ladda mentalt för den utmaningen. Trevlig Helg!!! / Ida Psst...har du inget för dig på lördag 11.00, kom och kör KOMBI passet med mig då:-)

Dolda talanger...

Härligt nu när torsdagen närmar sig. Hur många dubblar, hörde att Johanna ska och Micke. Step kl. 17.30 och sen en fantastisk avslutning med Combat 18.30 som vi tar till nya nivåer denna gång tror jag. Johanna och jag håller på att knåpa och mixa specialpasset som vi kommer köra torsdag v.33. Blir en grym och tuff mix känner jag på mig. Combat har fått en ny deltagare, skapad av Johanna faktiskt. Hon har dolda talanger..eller nått:-). Checka den virkade lilla dockan på bilden. Obsa det snygga såret på knogen jag fick på boxen i måndags. Hmm ibland tar man i lite för hårt kanske?

Syns imorgon superelit (japp ni avancerar)


Elit

oo vilket bra pass igår, svettigt och jobbigt och kul! :) Ni ska ha en eloge för att ni är så duktiga och håller i träningen, jag vet att det är många uteaktiviteter som lockar, men ändå hänger ni på varje tisdag :) good!

Vi ses imorn på Idas pass!!

Tisdag

Äntligen är det tisdag igen och dags för combat kl 17.30. Ladda upp ordentligt med kolhydrater innan passet idag så att du kan ta i lite extra, så den där lilla extra energin finns där i finallåten.

Snart sätter vi ihop specialpasset så om ni har några önskemål så borde de ramla in idag :)

Vi har haft mycket fokus på slag de senaste gångerna, idag går jag igenom jumpkicken lite extra. Om ni har någon teknikfråga så är det bara att fånga mig innan eller efter passen.

Ses ikväll!


Psst, en liten sizzler...

Ni som är lite nyfikna på Body Combat 45, alltså nästa release, läs detta :)

BODYCOMBAT 45 Sizzler

Think Mission Impossible meets Rocky and what have you got? BODYCOMBAT® 45.

“There’s no easy way out, there’s no shortcut home…” the warmup for this release says it all. Setting the scene for a high-energy, MMA workout that will get you fitter and fighting smarter, this unique, extended warmup has real WOW factor – and by the end of it you’ll be revved up and ready for your first fight.

Entering into the opening round of combat you’ll be fired up by the driving beat of Stephanie Smith’s Back To Innocence. This is guaranteed to get you ready for the happy hardcore base beats of Track 3 – a power track that makes you want to punch really hard!

Following the Mission Impossible-inspired second combat track, you’ll take the energy up a notch and unleash some swift Jabs as you Speed Ball your way through the old classic, Proud Mary. Next up is the techno cover of Rihanna’s Russian Roulette – its explosive chorus will empower you on a whole new level.

When it comes to the Muay Thai Track, if you’re going to go out, make sure you’re Goin’ Out Swingin’. This aptly titled number is the ideal track to throw bombs to, drop hard elbows and strike with the knees. Bringing things to an all-time high is See The Light, an uplifting, energy-packed track that really steps up to the power mark, showcasing a new Power Hook and creating an insane sense of euphoria at the same time!

And to close, we bring back the Alligator Push Up…Yeeouch!

 


Dubbel torsdag!

Dubbel torsdag på många sätt, kör en dubbel, step med Ida 17.30 och dubbla den med combat med oss båda 18.30! :D
Om du inte vill stepa så varför inte köra ett magpass i gymmet?

Tisdagen var toppen och jag tycker att det var så roligt att så många kom! Är vi fler idag tro? Vädret verkar ju vara ganska trist så varför inte träna lite ikväll :)

Om ni har någon favoritlåt sen tidigare så berätta för oss så att vi kan kompa ihop ett pass med våra favoriter. Om ni inte vet vad låten heter, bara kommer ihåg texten eller lite koreografi, prata me oss efter passet idag så ska vi nog komma på vilken det är :)

Vi ses ikväll eliten! /Johanna

Rosa Tisdag!

T som i Tisdag, T som i tillbaka, T som i Tagga, T som i Tokig...Alltsa, jag är tillbaka och taggad som tusan och i morgon vill jag se tokigt bra teknik! :) Har hört att det har övats på den fronten.

Imorn har vi en rosa klädkod då de är min favoritfärg :) vi fortsätter att hålla den höga statistiken uppe på combaten hela sommaren tycker jag det verkar som, ni är toppen!

Imorgon kommer vi att fokusera lite extra på uppercut och verkligen se till att vi jobbar  framför kroppen, vi hämtar styrka med hjälp av resten av kroppen, inget arm viftande :) Det blir morgondagens fokus om inget annat kommer upp, ni vet väl att ni gärna kan fråga oss här, få facebook eller innan/efter pass om det är något speciellt ni undrar över.

Ida har också berättat att ni har stått still på stället i comododragon, imorn går vi som vanligt då vi misstänker att ni har förstått den och kan göra den bra gåendes nu :)

ROSA ROSA ROSA

Hemma igen!

Så nu är jag hemma igen och lider av stor combatabstinens, kändes dock superbra idag på Idas kombi där det nästan bara var combatdeltagare, ni är sååå duktiga som kämpar på! Combateliten! <3

Jag förstår att ni kanske har vart oroliga över om jag har hållt fysiken uppe, va inte det...här har ni ett litet bildspel på träning á la Alanya ;)

Ryggträningen är ett måste för att hålla en combatkropp i toppform


Ett par snygga biceps är ju inte heller helt fel




Och de små tricepsarna


Och ehum, tror att det kan vara axelträning, haha :) ser ni den blåa crosstrining maskinen i bakgrunden, man kan träna tillsammans :)


wee!


Morgonprommis


Nu ska jag återgå till att packa upp och hundmys!

ROSA!

Tack för ett härligt pass! Idag fick ni prova på att vända på benuppvärmningen..hmm det funkade ju mycket bra ändå, jag skyller på solsting:-). Härligt att ni kör på vilka tokigheter jag än hittar på. Svettigt som vanligt idag, kunde faktiskt vrida ur linnet efter passet, kunde du? Vi hade full fokus på kroken idag och fortsätter med det på torsdag tycker jag.

Tänk på att dricka mycket vatten och äta gott nu i semestertider och härlig tropisk värme! Konstigt klimat vi har i sverige ibland. Undrar vilket väder Johanna har. Hon är tbx till nästa tisdag och kör stenhårt med er så ta på dig dina ROSA träningskläder och kom. Men först har vi en torsdagsklass kvar denna vecka.

ROSA ROSA ROSA ROSA ROSA färgkod på tisdag den 20 juli kl. 17.30 med Johanna!

Ha en underbar kväll så syns vi på torsdag!!!

/Ida

Tappa inte kroken

Vilken vecka det varit men nu är det måndag och dax för nya träningsplaner och nytt fokus. Saknade lördagscombaten men fick köra ett helt superkul Kombipass som Micke, Anna och Camilla från combaten oxå hittat till. Reflektioner från dem tre combatpassen vi körde från förra veckan är vad mycket höger och vänster det är och vad snabbt ni lär er den nya koreografin. Känner ni, lik som jag, hur mycket jobbigare passet blir för varje gång. Är fortfarande lite uppriven över styrkelåten men den växer nog till sig oxå. Vill så gärna att ni ska känna att det flyter på. Jag ska som instruktör ha det som fokus denna vecka.

Din fokus för den här veckan ligger på att inte tappa kroken. Hook-Krok är benämningen på ett av slagen vi använder oss av, ganska flitigt i denna release faktiskt. Träffpunkten för slaget är kinden eller sidan av hakan. Håll din hand knuten i gard, precis som i jabben, träffa din motståndare med armbågsleden böjd i ca. 90 graders vinkel. Glöm inte att föra tbx din hand i gard efter slaget. Tänk på att inte tappa armbågen när du börjar att känna hur mjölksyran i axeln smyger sig på. Håll upp garden! Vi övar detta idag, måndag, 17.30, tisdag kl. 17.30 och på torsdag kl. 18.30.

See Ya!

Dagens första krok. Direkt i samband med frukost, alltid en bra start på dagen.


Toppa Torsdagen!

Äntligen blir det torsdag. Att en dag kan vara så lång mellan tisdag till torsdag. 40 st helt super duktiga combateliter va vi i tisdags. Johanna hälsar glatt från utlandet att ni är grymma. Imorgon kl. 18.30 är det combat dax igen. Release 44 som vi har nu fram till i september bjuder på fullt ös medvetslös. Snabba armbågar, höga knän och jumpkicks från höger och vänster.

Fokus denna vecka ligger på att hålla koll på höger och vänster ben och att sätta snygga jumpkicks i låt 4. Kan oxå erbjuda dig ett bonus combat på måndag lunch kl.12.00.

Underbara är ni Eliten! Vi syns imorgon! / Ida

Avsätt tid för din träning


Att avsätta tid för din träning är att investera tid i dig själv. Boka av i din kalender, 1 timme combat på tisdag, mycket värt i längden.

Nästa veckas combatpass ser ut som följer:
Tisdag 17.30
Torsdag 18.30
Fredag 12.00 BONUS!!!!

Härligt jobb i lördags eliten! Känner att vi ska lägga extra fokus på tisdag och torsdag den kommande veckan på jumpkicks. I låt nummer 4 har vi en del jumpkicks både åt höger och vänster så jag ska förbereda mig och var extra tydlig i för att hjälpa er.

För att komplettera din combat träning rekomenderar jag ett pump denna vecka. Jag tänkte gå på måndag 17.30 så vi kanske syns där? Om du vill slipa boxteknik kan det vara kul att prova box med Jocke måndagar 18.30.

Vi syns i veckan! / Ida

Lördagsgodis!

Håller med Johannas i hennes inlägg. Inget annat pass har toppat statistiken i vår som combaten. Fortfarande håller det i sig. Allt detta är er förtjänst, TACK! Fantastikt hur ni ger oss underbar energi och har så härlig kämparglöd. Varje vecka utmanar ni oss att höja ribban ytterligare. Nu håller vi i hela sommaren, tisdagar kl. 17.30 med Johanna och torsdagar kl. 18.30 med mig (Ida). Kondition, styrka och uthållighet är färskvara och med 2 Combat i veckan håller vi oss på topp. Morgonpigg på lördag? Kl 10.00 kör vi sista lördagscombaten på några veckor. Ni är mitt lördagsgodis och jag hoppas på god uppslutning på lördag. Dubbla och kör pumpen innan om ni ändå är som vaken. Under veckaorna 27-32 är alla mer än välkommen att köra KOMBI (step bas med funktionell styrka) kl. 11.00 med mig på lördgar istället för combat. Nu önskar vi Johanna en skön semester och jag hoppas så att ni tar hand om mig i 2 veckor. Vi hjälpas åt att slipa tekniken och sätta den nya koreografin så Johanna kommer att får tårar i ögonen av lycka på sitt "ROSA" tisdagspass vecka 29. Keep it real! Stay with the fight!/Ida

Favoriter!

Ni är verkligen underbara! Så duktiga! Det finns ingen annan klass på njoy som håller statistiken uppe så bra som combaten och det är tack vare er! Ta till er det och fortsätt vara så duktiga som håller i träningen fast det är sommar och man lockas till att vara ute och slappa :) Tänk att det är bara en timme av er dag som går åt att faktiskt hålla er friska och krya :) duktigt jobbat!

Va roligt att så många kom på tekniken, jag hoppas att det hjälpte er lite och att ni uppskattar det. Jag såg att ni slipade till era kickar lite i allafall :D

Ni får ta hand om Ida nu de här 2 veckorna när jag är borta och så förväntar jag mig klädkod rosa tisdag v.29 för att välkomna mig extra mycket ;) och så hoppas jag att ni har lärt er koreografin så jag kan ha lite facit på golvet ;)

Kick Ass!!

/Johanna


RSS 2.0