TT=Teknik Torsdag

Välkommen på fartfyllt combat torsdag kl.18.30! Vi börjar redan 18.15 med kick teknik. Vi kommer att gå igenom roundhouse, side kick, front kick, back kick, knän samt ginga. Vi kommer tydligt att visa hur vi sätter fötterna, vad vi sparkar med och vart vi vill träffa på vår motståndare. Den här torsdagen är sista team klassen på några veckor med både mig och Johanna på scen så vi kommer bubbla över av energi tror jag. Från nästa vecka börjar ju det riktiga "sommar sommar" schemat (v.27-33). Body Combat kommer att hållas på tisdagar 17.30 samt torsdagar kl.18.30. Vi kör stenhårt hela sommaren eller hur? Två gånger i veckan är en lätt rutin att hålla. Varför inte komplettera med Body Pump 1 till 2 gånger i veckan om du inte slavar allt för mycket på gymmet som en annan. Ses imorgon Elit! / Ida

Tisdagsfavoriten!

Ååå va duktiga ni var idag! Ni är alltid bra men idag var ni super! Jättesnygg teknik i slagen! :)

Kom på torsdag om ni vill ha lite mer kunskap om sparkarna :) tänk ut redan nu om det är något spciellt du undrar över :)

Kick-teknik torsdag 18.15!

Tisdagstaggning!

Imorn kör jag min sista tisdag innan jag åker iväg på en 2 veckors semester till Turkiet :) V.27 och 28 tar Ida hand om er på bästa sätt :)

Imorn kommer jag alltså att vara extra laddad då det inte blir så mycket combat för mig på playan ;) vi har ju torsdag också, men tisdagarna är ju lite extra speciella :) imorn har vi fokus på Sidekick!

Så kom och combata med mig 17.30 på n'joy! Om ni vill les millsa er lite idag kan ni köra en dubbel med mig ikväll, pump+step...kan det va nått? :D

Glöm inte att kl 18.15 är det teknik på torsdag med fokus på kickar. Om du inte är där till 18.15 ber vi dig att vänta utanför tills klockan är 18.30 då vi kör igång på riktigt! :)

Ses imorn Ass-Kickers!!


Torsdag! Mål?

Imorn är det torsdag :) glöm inte att komma 18.15 om du vill få ut lite mer av din träning :)

Idag så har jag inte ätit Pizza på 6 månader, så imorn efter combaten ska jag äta en...jag hade ett tydligt mål från början och då blev det inte så svårt, jag visste hur länge jag skulle hålla upp och vad jag skulle få när jag hade uppnått målet. Så vad har du för mål? Något speciellt du vill klara inom combaten? Kanske att göra 4 armhävnngar på tå till en början för att om 6 veckor göra alla på tå. Eller att orka alla jumpkicks om 2 ggr. Se till att du alltid har mål med din träning, långsiktiga som kortsiktiga. Imorn kan ditt mål kanske vara att ge allt i alla knän, inte ens fuska lite...testa och se om det gör något speciellt med din motivation till att orka.

Ses imorn kl. 18.30 med Johanna och Ida!!


/Johanna


Combatabstinens har jag idag tur att det är torsdag! Bra skrivet om motivation Johanna. Kan vara bra ibland att ta ett steg tillbaka och se över sin vision och sina mål med träningen. Är du på väg åt rätt håll? Når du dina mål? Viktigaste av allt är att inte jämföra dig med någon annan än dig själv och se till just din egna prestation och dagliga förbättring. Små mäl som leder till ett större. Det är ju resan dit som är själva grejen! Syns ikväll Eliten!!

/Ida



Inge fusk här heller :)

Elit!

Va duktiga ni är! Efter dagens jab teknik så gör alla rätt...bäst att göra rätt för maximal träning! Vi får visa på torsdag hur awesome ni är!

Torsdag är dagen innan midsommar och det lär ju inte bli så mycket träning under helgen, så maximal power på torsdag så vi kan kompensera för det :) Har vi tur kanske man får ta sig ett dopp i mälaren :)

Ses på torsdag eliten!!

Balans! (fast tån ska peka ner..)

Tisdagsfokus!

Dagens fokus är: Korrekt teknik vid jabbar! Ikväll blir det ingen som bara jobbar med armarna, vi ska fokusera på att jobba me hela kroppen vid våra slag :) är du sugen på att veta hur? Ja, kom då ikväll 17.30! tagga tagga!!!!

/Johanna


Tisdag = Combat!

I morgon är det tisdag och som vanligt kickar vi ass med mig 17.30 på N'joy :)
Har man inte provat på något annat Les Mills program tycker jag att man ikväll 18.30 kan testa på Body Step..är ni med mig ikväll?

På torsdag är det ju dagen innan midsommar, jag vill bara berätta att för förrra sommaren dagen innan midsommar hade Lena ett combatpass, det var första gången jag tränade för Lena...vi var 3 deltagare !! Jag kan väl inte tro att det blir så på torsdag, eller? Ni måste ju träna båda dagarna nu när det inte är något pass på lördag, annars kommer ni att få combat-abstinens ;) Så jag vill att vi har som mål att 10 dubbla denna dag innan midsommar :) är vi 30 som kommer? Jag tror det :)

Glöm inte tekniken 18.15 för dig som vill :)


Lördag den 19 Juni!

Nu har vi gjort en blogg så att alla kan ta del av informationen då alla inte har facebook. Vi kommer att lägga ut info här på bloggen, samt små meddelanden på samma sätt som vi gjort på facebook. Kommentera gärna :)

Morgonens combatpass var awesome! Det är så roligt att köra med er, ni har sån energi!!

Kom ihåg att nu på torsdag och nästa torsdag kan ni komma 18.15 så kör vi igenom lite teknik, ni kan ställa era frågor om vad som helst som har med Body Combat att göra. Finns det inte så mycket frågor tänkte vi bara låta er nöta olika slag och så går vi runt och hjälper er med er teknik :)

Nästa combat tillfälle har vi på tisdag med Johanna, då ska vi se till att få lite flyt på övningarna.

Vi ses!! /Johanna och Ida


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0