Nu är det väll äntligen torsdag!

Mooohahaha äntligen äntligen torsdag, som man väntat på den här dagen!Det är dax för body combat igen. Nu sitter väll ändå den nya releasen eller hur! Alla blockar, kickar och slag. Idag är vårt härliga torsdagspass skjutet en halvtimme och kommer starta 19.30, synka klockor, check! Då hinner man nästan som ha ätit innan och när man gjort det så har man dubbelt så mycket energi att ge. Måste nästan som rösta fram det tuffaste movet den här releasen. Personligen säger jag nog: Runningman knee! Vad säger du? See ya tonight!

Söndag

Slutet av veckan avslutas självklart med Body Combat 17.00 med Team Johanna och Ida. NICE!

Jag vill tipsa om min tisdagsklas n'joy functional 17.30 som går utmärkt att kombinera med combaten direkt efter, några av er gör det redan. Där tränar vi styrka i funktionella långsamma övningar där allt utgår från vår core, där vi hela tiden har en anspänning i vår inre bukmuskulatur, transversus abdominis. Den träningen ger en riktig workout för hela kroppen, ben, axlar, bröst, triceps, mage m.m. Prova på ! :)

Det är viktigt att styrketräna som ett komplement till konditionsträningen, glöm inte det :)

Men men, se till att ladda med energi så ses vi om några timmar Ass Kickers!

/Johanna

En repris av förra torsdagen?

Ska vi göra en repris från förra veckan från succe releasen? Lika hårt, lika svettigt!!

Vi ses i morgon 19.00! Team - Torsdag!!!!

Har ni några teknikfrågor så tveka inte att haffa oss innan eller efter passet så svarar vi :)

Ny release ny energi och nya mål!

I torsdags small det, den nya releasen kickade igång. Och som vi kickade igång...vilken stämning vilken kämpar anda! Det svettades som bara den! Vad ska vi klara av i slutet av denna release då kan man undra? Alla triceps armhävningar på tå? Eller hälften? Eller kanske så gör man dem på knä men de vanliga push-upsen på tå? Eller klarar vi av att gå riktigt riktigt djupt i vissa steg så att det riktigt ska brännas i rumpan? Vad sätter du upp för mål?

Nyhet för hösten är att vi även har combat på söndagar :D jag och Ida teamar på både torsdagar och söndagar..det blir bra! Nått som även är nytt för hösten är att man kan kombinera combat med pump varje dag. Men på tisdagar borde det självklara valet vara att komma till n'joy 17.30 (den gamla combat tiden) och köra n'joy functional med mig och dubbla det med en combat! :)

Vi ses imorgon kl 17! Be there!

/Johanna

Good evening Agnets

I have an urgent mission for you. The agency is threatened by a hostile organization. Last night the black box that holds crucial information about our agency was stolen. Your mission is to retrieve the black box within 60 min or this will be the last mission for all of us. You all have criminal pasts and this is your chance to get back to innocence. Some things are worth fighting for, and THIS is one of them. Rendezvous by the old river queen Proud Mary at 2000 hrs. Agents, there is no easy way out, you either complete the mission or die. This message will self destruct in 5 seconds...

One mission, one tribe!


Body Combat 45
"The retrieval of the black box!"
Mission impossible
Torsdag 16 september kl.19.00

Klädkod: Svarta och vita träningskläder

"Some things are worth fighting for..."


Nedräkning

Nu kan jag 3, nästan 4 låtar av BC 45...ooo vad bra det är! MEN nu är det nedräkning, bara 4 gånger kvar av BC 44. Se till att du utmanar dig själv lite extra dessa sista gånger, du kanske satsar lite extra när du gör sidekicks, verkligen trycker till eller så orkar du alla armhävningar på tå, eller så kanske du klarar att satsa hårt hela passet :) alla ligger vi på olika nivåer så det är bara att utmana sig själv. Vågar du utmana grannen till att slå lite extra hårt? Hur många går på alla sista 4 passen?

Själv gör jag en liten cobat efter förskylningen, det känns skönt att få köra på lite igen!

Imorn längtar jag och hoppas efter en full sal laddad med elitdeltagare och endorfiner! :)

Bildbomb!


Här kommer lite bilder från helgen :)

Ja, ni ser rätt Ida är gravid ;)


Och jag har drabbats av stirrig blick :)


Och Lena tappade ansiktet någonstans bland alla pumpvikter..Isabel däremot var det inget fel på :)


The man the myth the legend, DAN COHEN, brevid står era favorit instrutörer :)


Redo för combat



Body Combat 45!


Ögongodis!!



Super saturday

Dagen började kl 6 då jag, Ida, Lena och Isabel åkte till globen för att deltaga i årets SUPER SATURDAY!! Dörrarna öppnades 7.30 och vi checkade in, fick vår "goodie bag" somliga fick bättre än andra ;) sedan bar det av till Les Mills shoppen där vi shoppade bort våra pengar, byxor, väskor, linnen , tröjor, jackor m.m..Härligt! Jag kan ju säga att det är bra att ha combat kunskaper då folk var som galna för att få tag i det bästa, höhö ;)


Sedan var det dags för alla att pumpa utom jag som då fortfarande har ont i halsen, morr! Den nya Body Pump releasen var awesome!


Sen så var det dags, dags för Body Combat 45 tillsammans med Dan Cohen från Nya zeeland, program director för Body Combat (och vår stora idol), Oscar från Spain och en annan kille från Frankrike :)
De va verkligen suveräna, vilka proffs och förebilder! Jag kommer under morgondagen att ladda upp lite bilder från dagen, samt lite eyecandy, yummy yummy! Om nu blogg.se vill sammarbeta med mig. Så håll dig uppdaterad :)


Sen så var det lunch och andra grejer, efter det så hade Nike ett pass som hette Dynamic Training, det va kul :) vi fick Nike linnen, yeej! Gratis är gott ;)


Lite antioxidantföreläsning och teknik med Dan cohen fick avsluta dagen...ganska nöjda satt vi oss i bilen kl 18 och åkte hem :)


Självklart var det flera pass under dagen i 3 olika salar samtidigt, men både jag och Ida är krassliga så vi valde att gå på det viktigaste :)


Les Mills har ju utöver Combat och Pump, Jam, Step, Vibe, Balance och Rpm.


Behöver jag säga att jag nog somnar som en stock ikväll...medvetslös någon? ;)


Ja just det, BC 45 var AWESOME!!! Kan inte säga annat, bra musik och roliga moves, får se om jag skvallrar lite på tisdag, för du är väl med på de sista gångerna innan torsdag V 37 då den nya relesen släpps?

/Johanna

Super saturday

Dagen började kl 6 då jag, Ida, Lena och Isabel åkte till globen för att deltaga i årets SUPER SATURDAY!! Dörrarna öppnades 7.30 och vi checkade in, fick vår "goodie bag" somliga fick bättre än andra ;) sedan bar det av till Les Mills shoppen där vi shoppade bort våra pengar, byxor, väskor, linnen , tröjor, jackor m.m..Härligt! Jag kan ju säga att det är bra att ha combat kunskaper då folk var som galna för att få tag i det bästa, höhö ;) Sedan var det dags för alla att pumpa utom jag som då fortfarande har ont i halsen, morr! Den nya Body Pump releasen var awesome! Sen så var det dags, dags för Body Combat 45 tillsammans med Dan Cohen från Nya zeeland, program director för Body Combat (och vår stora idol), Oscar från Spain och en annan kille från Frankrike :) De va verkligen suveräna, vilka proffs och förebilder! Jag kommer under morgondagen att ladda upp lite bilder från dagen, samt lite eyecandy, yummy yummy! Om nu blogg.se vill sammarbeta med mig. Så håll dig uppdaterad :) Sen så var det lunch och andra grejer, efter det så hade Nike ett pass som hette Dynamic Training, det va kul :) vi fick Nike linnen, yeej! Gratis är gott ;) Lite antioxidantföreläsning och teknik med Dan cohen fick avsluta dagen...ganska nöjda satt vi oss i bilen kl 18 och åkte hem :) Självklart var det flera pass under dagen i 3 olika salar samtidigt, men både jag och Ida är krassliga så vi valde att gå på det viktigaste :) Les Mills har ju utöver Combat och Pump, Jam, Step, Vibe, Balance och Rpm. Behöver jag säga att jag nog somnar som en stock ikväll...medvetslös någon? ;) Ja just det, BC 45 var AWESOME!!! Kan inte säga annat, bra musik och roliga moves, får se om jag skvallrar lite på tisdag, för du är väl med på de sista gångerna innan torsdag V 37 då den nya relesen släpps? /Johanna

Wohooo

Då är torsdagen på ingång. Vi kör veckans sista Body Combat kl. 18.30 imorgon. Lördagen utgår denna vecka för Johanna och jag är på Super Saturday i Globen och går utbildningen i det nya Body Combat 45!!!! Ska bli helt grymt! Release torsdagen den 16 september kl. 19.00!!! See ya imorgon underbara helt otroliga deltagare!/Ida

RSS 2.0